RumahKad talianNVE Corporation
NVE Corporation

NVE Corporation

Borang Permohonan Permintaan >
- NVE adalah pengeluar komponen elektronik yang mengkhususkan diri dalam gabungan bahan magnetik sensitif dengan litar bersepadu. Teknologi magnetik pepejal baru ini dicirikan oleh sensitiviti tinggi untuk medan magnet ditambah dengan saiz kecil dan kuasa rendah. NVE telah menggunakan teknologi ini untuk sensor magnetik, isolator dan Memory Access Random Memory (MRAM). Komponen ini sering mengatasi peranti sedia ada, menyediakan kedua-dua penyelesaian kos efektif dan prestasi yang dipertingkatkan kepada aplikasi penderiaan dan penghantaran data. NVE adalah ISO 9001 yang disahkan.
Sejak ditubuhkan pada 1989 dengan teknologi dari Honeywell International, NVE telah menjadi pemimpin dunia yang diiktiraf dalam penyelidikan bahan sensitif magnetik. Pada tahun 1994, NVE memperkenalkan produk pertama di dunia menggunakan bahan Giant Magnetoresistive (GMR). Barisan produk ini, sensor medan magnet, digunakan untuk kedudukan, media magnetik, kelajuan roda dan aplikasi penderiaan semasa.

Begitu juga, pada tahun 1999, NVE memperkenalkan lini produk IsoLoop® penapis digital berkelajuan tinggi untuk komunikasi, kawalan perindustrian dan aplikasi komputer. Ini 100 megabaud opto- penggantian pengganti adalah yang terpantas yang terdapat di dunia.

Berita Industri

Senarai produk

semasa 1 page / jumlah halaman 10