RumahBeritaVox Power mengambil bekalan kuasa perubatan

Vox Power mengambil bekalan kuasa perubatan

Vox Power takes medical power supplies in handBerukuran 4in x 2in x 1.61in dan berat 310g, ia memberikan 300W kuasa tanpa suara tanpa kipas. Di mana aplikasi atau persekitaran menuntut, unit dapat disejukkan dengan udara perolakan atau paksa, kata syarikat itu.

Dengan kecekapan 95% yang dituntut, ciri-ciri lain termasuk tahap kebocoran rendah dan arus sentuhan yang sangat baik dan perlindungan terhadap voltan dan suhu berlebihan, keduanya dengan restart automatik. Perlindungan litar arus dan litar pintas juga standard.

Aplikasi yang dicari oleh syarikat termasuk ventilator, alat pernafasan, endoskopi, peralatan makmal, sistem pergigian dan semua jenis aplikasi mudah alih.


Khususnya, bekalan kuasa diberi nilai BF, menampilkan pengasingan Kelas I & II dan memenuhi semua piawaian peralatan perubatan yang sesuai termasuk IEC / UL60601-1 Edisi 3.1. dan IEC / UL60601-1-2 Edisi 4 (EMC).

Vox Power menulis:

Yang penting, penyelesaian kuasa 300W, 600W, 900W dan seterusnya dapat dicapai dengan menggunakan fungsi bahagian arus terkulai onboard, yang membolehkan pengguna akhir meningkatkan atau turun bergantung pada keperluan kuasa mereka.

Julat voltan input adalah 85 hingga 264VAC (faktor daya 0,99) dan voltan output ditetapkan pada mulanya pada 12, 24 dan 48VDC dengan voltan antara hingga 58VDC tersedia atas permintaan. Angka untuk peraturan beban dan garis serta riak dan kebisingan sangat baik sementara tidak ada penggunaan daya beban di bawah 1W.

VCCS300M dilengkapi dengan jaminan 5 tahun.

ciri-ciri

Vox Power adalah pengeluar bekalan kuasa Ireland yang menghasilkan rangkaian penyelesaian kuasa AC / DC berkepadatan tinggi untuk pasaran Perubatan, Industri dan Teknologi.