RumahBeritaWhitepaper: Bekalan Kuasa Boleh Diprogram ON-Semi USB-C Memenuhi Permintaan Pengecasan Pantas Telefon Pintar 5G

Whitepaper: Bekalan Kuasa Boleh Diprogram ON-Semi USB-C Memenuhi Permintaan Pengecasan Pantas Telefon Pintar 5G

Whitepaper: ON-Semi USB-C Programmable Power Supplies Satisfy 5G Smartphone Fast Charging Demands

Dengan munculnya teknologi 5G, industri telekomunikasi mengambil langkah penting dalam memajukan seni bina tanpa wayar. Walaupun kapasiti bateri Li-ion yang semakin meningkat, kadar pengisian bateri yang lebih besar ini masih meningkat. Baca kertas putih ini untuk mengetahui sebabnya.

Baca kertas putih »

"Sekiranya tren industri ini berlanjutan, spesifikasi Penyampaian Daya (PD) 3.0 terbaru USB-C, khususnya protokol Bekalan Kuasa yang Dapat Diprogramkan (PPS), akan menjadi pilihan utama untuk mengecas telefon pintar generasi berikutnya dan elektronik mudah alih yang lain.

Kemajuan teknologi yang begitu ketara memerlukan pereka untuk berhati-hati dalam reka bentuk sistem untuk memastikan kecekapan dan kebolehpercayaan untuk sistem akhir. Muat turun kertas putih untuk mengetahui lebih lanjut. "

Akses kertas putih untuk mengetahui spesifikasi PD 3.0 terbaru USB-C - kemajuan terkini dalam protokol pengecasan, perundingan kuasa, dan penyelesaian sistem.