Tentang kita

Ditubuhkan pada tahun 2002, MFGChips adalah peneraju tempatan dalam pengedaran komponen elektronik, dan juga diiktiraf sebagai salah satu syarikat yang paling dihormati dan inovatif di pasaran tempatan hari ini. Beribu pejabat di Hong Kong, MFGChips telah memperoleh reputasi hebat untuk menyediakan perkhidmatan yang cemerlang dan membangunkan penyelesaian rantaian bekalan global yang cekap, menyeluruh.
Kejayaan MFGChips dibina atas komitmennya untuk mengekalkan kerjasama perniagaan yang rapat dengan para pembekal dan pelanggan, serta kekuatan kompetensi komersil dan teknikalnya.

MFGChips bersepadu secara global, disokong oleh satu infrastruktur IT yang menyediakan ketersediaan dan akses persediaan masa nyata, sambil membolehkan integrasi penuh operasi, jualan dan pemasaran di seluruh dunia.

MFGChips menawarkan pasukan jualan yang paling berpengetahuan dan menyediakan keupayaan kejuruteraan yang paling maju dan penyelesaian teknikal, perkhidmatan pelanggan yang memenangi anugerah, dan inventori yang tersedia untuk dijual.

Siapa kita

MFGChips berada di pasaran komponen elektronik yang paling pesat dan berkembang di sini.
Kami adalah kumpulan jurutera dan pakar industri yang ghairah. Misi kami adalah untuk membantu pelanggan kami dengan cepat mencari komponen elektronik yang mereka perlukan dengan harga yang kompetitif.

Perniagaan kami

Ditubuhkan pada tahun 2002, MFGChips menyediakan pasaran dalam talian dengan inventori terbesar komponen elektronik industri - lebih daripada 1000 pengeluar elektronik terkemuka di dunia, kedua-dua bahagian yang dibekalkan dan terhad.

Mengapa mempercayai perniagaan anda kepada kami?

Kami mengambil panik daripada perolehan
Kami saham berjuta-juta bahagian sukar dicari dari sumber yang dipercayai kami. Kami menyegarkan penyenaraian produk kami dengan beberapa minit, dan pembelian dalam talian diselesaikan secara langsung dan dihantar setiap hari.

Kami menjamin produk kami
Setiap bahagian yang kami jual dijamin sahih. Semua pengeposan bahagian diperlukan untuk diberi kuasa atau memberikan persijilan produk yang dapat disahkan. Anda boleh mempercayai bahawa setiap produk yang kami jual melalui pasaran adalah 100% yang dapat dikesan. Kami menawarkan waranti pengilang penuh atau jaminan MFGChips pada semua produk kami.
200,000+ produk dalam stok
200,000 produk stok, memberikan anda kelebihan penting dan kelajuan untuk kelebihan pasaran.
Penghantaran Hari Seterusnya
Dalam item stok yang dipesan sebelum masa cut-off akan dihantar pada hari yang sama perintah itu diletakkan.
Komponen Berkualitas
Kami memiliki makmal ujian untuk menguji barangan kami sebelum kapal, memastikan jaminan MFGChips pada semua produk kami.
Perkhidmatan Tambah Nilai
Kami menawarkan potongan pita dan gulung, dan boleh melakukan pemeriksaan / pembaikan utama, juga ujian komponen (pemeriksaan, elektrik, alam sekitar, solderability).

Contact us

Nama syarikat: Chips Mfg.

Lokasi cawangan

Asia
Alamat:
Chips Mfg.
15 Chai Chee Road,
Technopark,
Singapura
486018.

TEL.: +65 6443 8662
E-mel: Info@MFGChips.com.

Hong Kong
Alamat:
RM1302,13 / f cheong k bldg
84-86 des voeux rd central hong kong

Tel.: +852 2484 6200.
E-mel: Info@MFGChips.com.


Amerika Utara
Alamat:
Chips Mfg.
3300 Bayport Blvd,
Pasadena.
Texas, Amerika Syarikat
77507.

Tel.: (706) 275-1333
E-mel: Info@MFGChips.com.


Eropah
Alamat:
Chips Mfg.
Gruber Str.90, Poing
Jerman

Tel.: +49 40 812 277 8
E-mel: Info@MFGChips.com.